۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۹:۳۹

برگزاری مسابقه «ماموریت ماکان» ویژه دانش‌آموزان ابتدایی کردستان

برگزاری مسابقه «ماموریت ماکان» ویژه دانش‌آموزان ابتدایی کردستان

سنندج- مدیرکل آموزش و پرورش کردستان از آغاز مسابقه قصه‌نویسی «ماموریت ماکان» ویژه دانش‌آموزان دوره ابتدایی خبر داد و گفت: این رویداد فرهنگی و محیط‌زیستی تا پایان خردادماه ادامه دارد.

سید فواد حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مسابقه قصه‌نویسی «ماموریت ماکان» با هدف ترویج فرهنگ حفاظت از محیط‌زیست و تقویت مسئولیت‌پذیری اجتماعی در میان دانش‌آموزان دوره ابتدایی در استان کردستان آغاز شده است.

وی افزود: این مسابقه فرصتی برای آشنایی بیشتر دانش‌آموزان با مفاهیم زیست‌محیطی و همچنین بروز خلاقیت و استعداد آنان در حوزه داستان‌نویسی فراهم می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: استفاده از قالب‌های خلاقانه‌ای مانند قصه‌نویسی می‌تواند نقش مؤثری در نهادینه‌سازی فرهنگ حفاظت از طبیعت و منابع طبیعی در میان نسل آینده داشته باشد.

حسینی عنوان کرد: دانش‌آموزان پایه‌های اول تا ششم ابتدایی می‌توانند تا پایان خردادماه آثار خود را به این مسابقه ارسال کنند و پس از داوری، از برگزیدگان تقدیر خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: این رویداد فرهنگی با یاد شهید ماکان نصیری برگزار می‌شود و تلاش دارد نگاه مسئولانه دانش‌آموزان نسبت به محیط‌زیست و اهمیت حفاظت از طبیعت را تقویت کند.

کد مطلب 6836648

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha